Varmuus, uskallus ja rentous - Tunnelmia E-tyttöjen sarjakauden päätösturnauksesta

22.4.2023

Kevään viimeinen turnaus pelattiin sunnuntaina 16.4. Rovaniemellä. Tiedossa oli neljä peliä melko tiiviissä tahdissa. Se ei kuitenkaan tyttöjä jännittänyt vaan reissuun lähdettiin rennolla ja iloisella mielellä.

Ensimmäinen vastustaja oli tuttu ArVon Revontulet. Tytöt pelasivat keskittyneesti ja hyvillä mielin, joka näkyi pelikentällä. Koko peli oli tasaista vääntöä, mutta hyvällä tsempillä tytöt voittivat 2-0 (25-21, 25-20).

Toinen vastustaja tuli Iistä. Uusi vastustaja selvästi jännitti tyttöjä ja oma pelirytmi hävisi täysin. Iiläisille selvä voitto 2-0 (13-25, 12-25). Pelin jälkeen pidettiin pieni palaveri, jossa saatiin taas hymy ja rentous takaisin.

Kolmas vastustaja oli ArVon Salamat. Siitä tuli hieno voitto 2-0 (25-14, 25-16).

Kauden viimeinen vastustaja oli ArVon Komeetat. Peli oli tiukkaa ja tappiolla oltiin välillä useampi piste, mutta tytöt eivät luovuttaneet vaan taistelivat loppuun asti ja ensimmäinen erä voitettiin 25-22. Toisessa erässä loppuivat voimat eikä jalka enää liikkunut kentällä. Pitkä turnauspäivä vaati veronsa. Erä Komeetalle 25-13, joten ottelu 1-1.

Joukkueen tsemppipelaajana palkittiin Alisa Parikka, joka on koko kauden esittänyt varmoja peliotteita kentällä. Hän on aina hyvällä tuulella ja tekee parhaansa kentällä.

Kokonaistuloksena Pohjoisen alueen 8. sija E-Tiikerisarjassa (joukkueita yhteensä 18). Kausi sai hienon päätöksen ja tytöt olivat kaikki sitä mieltä, että oli huippua lähteä pelaamaan sarjaa. Kauden ensimmäisellä ja viimeisellä turnauksella oli eroa kuin yöllä ja päivällä. Peliin saatiin kauden aikana varmuutta, uskallusta ja rentoutta. Tähän on hyvä päättää kevät 2023.